Palkintoyöpymiseen vaadittavat pisteet

  • 40000 Pistettä

Sijainti

Slöjdgatan 7
111 57 Tukholma
Ruotsi
Puhelin: +46 8 723 72 00
Fax: +46 8 723 72 09
Leveyspiiri -  59,3339
Pituuspiiri -  18,0624

Kartta

Scandic Klara -hotelli Tukholmassa

Yövy Scandic Klara -hotellissa ja nauti Tukholman keskustasta parhaalla paikalla. Hotellimme on suosittu tapaamispaikka, jonka ravintola, kokoustilat ja modernit hotellihuoneet on juuri uudistettu.

Scandic Klara -hotelli sijaitsee Tukholman keskustassa vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Tukholman ydinkeskustasta ja Arlanda Expressistä. Sisustuksemme heijastelee Tukholman maisemaa; veden päälle rakennettua kaupunkia, jossa sekoittuvat moderni arkkitehtuuri ja historia. Käytössäsi ovat upeat shoppailumahdollisuudet, ravintolat ja viihde aivan nurkan takana, ja pääset helposti tutustumaan kaikkiin Tukholman nähtävyyksiin. Laulu- ja tanssiviihteestä kiinnostuneille sopivat Wallmans Salonger ja Chinateatern, jotka molemmat sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Palvelut

Hotellimme aula ja ravintola uudistettiin vuosina 2012/2013 moderneiksi ja tyylikkäiksi. Käytettävissä on kokous- ja konferenssitiloja jopa 200 osallistujalle. Vieraanamme käytössäsi on myös maksuton langaton internetyhteys. Jos haluat panostaa hieman itseesi, kokeile vasta uusittua kuntohuonettamme ja saunaamme. Aamiaisbuffetti tarjoillaan hotellin pihalla, jonka tunnelma muistuttaa Gamla Stania. Katto on avattava, mitä vieraamme arvostavat erityisesti kesäisin aamukahvia nauttiessaan. (Scandic Klarassa ei tarjoilla alkoholia.)

Hotellin yleiskatsaus

Huoneiden määrä
292
Savuttomat huoneet
292
Esteettömät huoneet
Kyllä
Terveys ja rentoutuminen
Kyllä
Ravintola ja baari
Kyllä
Autotalli
Kyllä
Ulkopysäköinti
Ei
Myymälä
Kyllä
Kokoustilat
Kyllä
Ympäristömerkitty
Ympäristömerkintä
Etäisyys keskustaan
0 km
Etäisyys kohteeseen Arlanda
45 km
Etäisyys rautatieasemalle
0,5 km
Langaton internet
Kyllä

Arviot

 

VARAA HOTELLI

Missä haluaisit asua?








Huoneiden määrä?

Huone 1
Lasten tiedot

Valitse ikä ja vuodetyyppi

Huone 2
Lasten tiedot

Valitse ikä ja vuodetyyppi

Huone 3
Lasten tiedot

Valitse ikä ja vuodetyyppi

Huone 4
Lasten tiedot

Valitse ikä ja vuodetyyppi

Onko sinulla varauskoodi?


Hae

VARAA BONUS CHEQUEILLÄ

VARAA PALKINTOYÖ

Sinun tulee kirjautua sisään tehdäksesi palkintoyövarauksen.



MUUTA TAI PERUUTA

Scandicista

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on Rica hotellien yrityskaupan myötä 230 hotellia. Scandicin 13 000 työntekijää pyrkivät joka päivä yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja esteettömyyteen.