Jatkuvaa kehitystä

Scandic-hotelleissa tulisi olla helppo yöpyä. Kun majoitut Scandic-hotellissa tulisi sinulle olla tarjolla samat Scandic-standardit toimintarajoitteistasi huolimatta.

Fiksuja ratkaisuja

Käytämme fiksuja ratkaisuja suunnitellaksemme hotelleja, joissa kaikki vieraamme voivat olla tyytyväisiä. Esteettömyys on prioriteetti sekä vastarakennetuissa että remontoiduissa hotelleissamme, joten parannamme jatkuvasti tarjoamaamme standardia. Uskomme sekä teknisiin ratkaisuihin, että käytännön asioihin yhtä lailla kuin toisten huomioimiseen. Kiinnostuksen ja omistautumisen osoittaminen on usein yhtä tärkeää kuin sen varmistaminen, että asiakkaat nauttivat yöpymisestään.

Scandicin esteettömyysstandardi

Olemme konsultoineet hotellivieraitamme, työntekijöitämme ja toimintarajoitteisia henkilöitä edustavia järjestöjä ja laatineet 135 kohdan muistilistan, jota kutsumme Scandicin esteettömyysstandardiksi. Standardi toimii kaikkien hotellin tuotteiden ja palvelujen olennaisena lähtökohtana.

Scandicin esteettömyysstandardi (pdf)

Online-koulutus esteettömyydestä

Tarjoamme ensimmäisenä maailmassa henkilökunnallemme interaktiivisen online-koulutuksen, jossa keskitytään neuvoihin, vinkkeihin, testeihin ja ohjevideoihin. Näin takaamme toimintarajoitteisille vieraillemme parhaan mahdollisen palvelun.  

Tee online-koulutus esteettömyydestä