Hemmottele itseäsi lisäpalveluilla

Juustolautanen, rasiallinen herkkuja tai pääsylippu huvipuistoon? Nyt voit valita lisäpalveluja huonevarauksen jälkeen hotelleissamme kuudessa maassa.

Tee vierailustasi hieman parempi

Kruunaa vierailusi tilaamalla huoneeseen herkullista pikkupurtavaa, makeita yllätyksiä tai raikkaita juomia.

Varaa

Kun olet tehnyt huonevarauksen netissä tai Scandicin applikaatiossa, voit varata lisäpalveluita kätevästi varausvahvistus-sivulla. Lisäpalveluiden varaus onnistuu myös painamalla "Katso/muokkaa varausta" sähköpostiisi tulleessa varausvahvistuksessa.

Ansaitset ostamistasi lisäpalveluista myös Scandic Friends -pisteitä (pois lukien alkoholi)*. Jos et ole vielä jäsen, liity nyt!

Herkullista pikkupurtavaa ja raikkaita juomia

Tarjolla on esim. herkullinen juustovalikoima viinillä, romanttinen samppanja-paketti suklaalla ja koko perheen suosima makea yllätys. Valikoima vaihtelee hotelleittain. Pääsyliput ja rannekkeet huvipuistoon ovat saatavilla valituissa hotelleissamme Ruotsissa ja ovat noudettavissa suoraan hotellin vastaanotosta.

Maksa

Lisäpalvelut maksetaan varauksen maksun yhteydessä. Voit halutessasi maksaa myös Scandic Friends -pisteillä*. Mikäli haluat maksaa lisäpalvelut pisteillä, sinun tulee olla sisäänkirjautuneena varausta tehdessäsi. Samalla näet käytettävissä olevat pisteesi.

*Huomioithan, että Scandic Friends -pisteillä maksetuista palveluista et ansaitse pisteitä.

Lisäpalvelut varattavissa kaikkiin Scandic-hotelleihin Suomessa, lukuun ottamatta Marski by Scandic ja Scandic Kaisaniemi -hotelleja. Lisäpalvelut saatavilla vain yöpymisen yhteydessä maksettaviin varauksiin.