Hemmottele itseäsi lisäpalveluilla

Juustolautanen, rasiallinen herkkuja tai pääsylippu huvipuistoon? Nyt voit valita lisäpalveluja huonevarauksen jälkeen hotelleissamme kuudessa maassa.

Tee vierailustasi hieman parempi

Kruunaa vierailusi tilaamalla huoneeseen herkullista pikkupurtavaa, makeita yllätyksiä tai raikkaita juomia.

Varaa

Varaa lisäpalveluja kätevästi netistä tai Scandicin applikaatiosta tehdyn huonevarauksen jälkeen muokkaamalla varaustasi. Löydät varauksesi nettisivuillamme jollakin seuraavista tavoista: 

  • Avaa sähköpostiisi saapunut varausvahvistus ja valitse linkki Katso/muokkaa varausta.

TAI

  • Valitse nettisivumme oikeasta yläkulmasta "Varaukseni". Täytä kenttään varausnumerosi ja sukunimesi ja paina "Hae varaus".'

TAI

  • Avaa muutama päivä ennen majoitusta sähköpostiisi saapuva tervetuloviesti ja valitse "Hemmottele itseäsi lisäpalveluilla".

Ansaitset ostamistasi lisäpalveluista myös Scandic Friends -pisteitä (pois lukien alkoholi)*. Jos et ole vielä jäsen, liity nyt!

Herkullista pikkupurtavaa ja raikkaita juomia

Tarjolla on esim. herkullinen juustovalikoima viinillä, romanttinen samppanja-paketti suklaalla ja koko perheen suosima makea yllätys. Valikoima vaihtelee hotelleittain. Pääsyliput ja rannekkeet huvipuistoon ovat saatavilla valituissa hotelleissamme Ruotsissa ja ovat noudettavissa suoraan hotellin vastaanotosta.

Maksa

Lisäpalvelut maksetaan varauksen maksun yhteydessä. Voit halutessasi maksaa myös Scandic Friends -pisteillä*. 

*Huomioithan, että Scandic Friends -pisteillä maksetuista palveluista et ansaitse pisteitä.

Lisäpalvelut varattavissa kaikkiin Scandic-hotelleihin Suomessa, lukuun ottamatta Marski by Scandic ja Scandic Kaisaniemi -hotelleja. Lisäpalvelut saatavilla vain yöpymisen yhteydessä maksettaviin varauksiin.