Hemmottele itseäsi lisäpalveluilla

Juustolautanen, rasiallinen herkkuja tai pääsylippu huvipuistoon? Nyt voit valita lisäpalveluja varatessasi huoneen valituissa hotelleissamme Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Herkullista pikkupurtavaa ja raikkaita juomia

Varaa lisäpalveluita kätevästi huonevarauksen yhteydessä nettisivuillamme. Valittuasi huoneen voit valita saapumisesi yhteydessä huoneeseesi toimitettavia lisäpalveluita. Pääsyliput ja rannekkeet huvipuistoon odottavat sinua vastaanotossa ja ovat saatavilla valituissa hotelleissamme Ruotsissa.

Tarjolla on esim. herkullinen juustovalikoima viinillä, romanttinen samppanja-paketti suklaalla ja koko perheen suosima makea yllätys. Valikoima vaihtelee hotelleittain.

Lisäpalvelut maksetaan varauksen maksun yhteydessä. Valituissa hotelleissa voit halutessasi maksaa myös Scandic Friends -pisteillä. Jos haluat maksaa pisteillä, sinun tulee olla sisäänkirjautunut aloittaessasi varauksen tekoa. Näet samalla kuinka monta pistettä sinulla on käytössäsi.

Useimmat hotellimme Ruotsissa sekä valitut hotellit Norjassa ja Suomessa tarjoavat lisäpalveluita. Huvipuisto-liput ja -rannekkeet saatavilla vain Ruotsissa. Scandic Friends -pisteillä voi maksaa vain alkoholittomia-lisäpalveluita.