Yleistä

Sinä ja hotelli sovitte huoneenvuokrauksen ehdoista. Sen yrityksen nimi, joka ylläpitää hotellia (jäljempänä "Scandic" tai "hotelli") ja jonka kanssa olet tehnyt sopimuksen, näytetään varausvahvistuksessa. Jos erityistä sopimusta ei ole laadittu, seuraavat ehdot ovat voimassa. Kokouksia ja ryhmävarauksia koskevat eri säännöt.

Varaus ja vahvistus

Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Huomioithan, että sähköpostiosoitteen antaminen on tärkeää sillä lähetämme ilmoittamaasi osoitteeseen sekä varausvahvistuksen että sähköpostin, jonka avulla voit halutessasi kirjautua ulos netissä. Eri hintoihin liittyy erilaisia ehtoja, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Huom! Scandic Paasi -hotellissa Helsingissä sekä Scandic Anglais, Scandic Continental, Scandic Malmen, Scandic Victoria Tower, Scandic Grand Central, Downtown Camper by Scandic ja Haymarket by Scandic -hotelleissa Tukholmassa alaikäiset eivät voi majoittua ilman huoltajaa, eikä lupatodistus ole niissä voimassa. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. 

Saapuminen ja lähteminen

Saapumis- ja lähtemisajat vaihtelevat sen mukaan mihin hintaan olet tehnyt varauksesi. Lue yksityiskohtaiset hintatiedot tarkkaan täältä.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Peruutussäännöt vaihtelevat sen mukaan mihin hintaan olet tehnyt varauksesi, lue yksityiskohtaiset hintatiedot  tarkkaan. Ellei varaushetkellä ole sovittu toisin tai valitsemaasi hintaa koske eri säännöt, peruutus on tehtävä viimeistään klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivänä. Jos jätät saapumatta hotelliin tai peruutat varauksesi myöhemmin kuin klo 18.00, joudut maksamaan yhdestä vuorokaudesta. Jos jätät saapumatta tai peruutat varauksesi myöhemmin kuin klo 18.00 yhteen hotelleistamme Saksassa tai Puolassa, joudut maksamaan 90 % varauksen kokonaishinnasta. Jos hotellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, joudut korvaamaan myös ne.

Aikainen lähtö ja majoitus määrittelemättömäksi ajaksi

Jos olet tehnyt varauksen tietyksi ajanjaksoksi, mutta lähdet aikaisemmin, tämä saattaa aiheuttaa muutoksen hinnassa. Ota yhteyttä hotelliin ja ilmoita lähtösi ajankohta. Jos asut hotellissa määrittelemättömän ajan ja pidennät vierailuasi vuorokausi kerrallaan, sinun on ilmoitettava lähdöstäsi viimeistään klo 18.00 edellisenä päivänä. Muussa tapauksessa joudut maksamaan lisävuorokaudesta. Jos hotelli ei enää voi antaa sinun käyttää huonetta, sinulla on oikeus saada tieto siitä viimeistään klo 18.00 päivää ennen lähtöä.

Hotellin velvollisuudet ja omat toiveesi

Jos hotelli ei voi antaa sinulle huonetta sopimuksen mukaisesti, sinulla on oikeus saada ilman lisämaksua vastaava tai parempi huone samassa hotellissa tai toisessa vastaavantasoisessa hotellissa. Ilmoita toiveesi varausta tehdessäsi varmistaaksesi, että hotelli on valmistautunut. Hotelliemme huoneet ovat savuttomia. Jos tupakointikieltoa ei noudateta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta mahdolliset kustannukset. Jos haluat ottaa mukaasi lemmikkieläimen, ilmoita siitä huonetta varatessasi.

Maksu

Tietyt hinnat edellyttävät ennakkomaksua. Lue yksityiskohtaiset hintatiedot. Maksettu ennakkomaksu vähennetään lopullisesta laskusta. Jos peruutat varauksesi peruutusajan jälkeen, hotellilla on oikeus pidättää itsellään varausmaksu/ennakkomaksu. Yleensä hotellilasku tulee maksaa vastaanotossa, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä. Kaikki hotellimme hyväksyvät tavallisimmat maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään maksukortteja, shekkejä, kuponkeja tai ulkomaista valuuttaa, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Huomioithan, että hotellimme Ruotsissa eivät ota vastaan käteismaksuja.

Matkailunedistämismaksut

Frankfurt am Mainin kaupunki kantaa kaupungin ulkopuolelta tulevalta vierailijalta ja jokaiselta oleskelupäivältä turismimaksun. Tämä maksu on maksettava varatun palvelun lisäksi ja paikan päällä hotellissa. Maksua ei kanneta ammatinharjoituksen piiriin kuuluvista oleskeluista tai Frankfurt am Mainin kaupungin turismimaksua koskevan säännöstön mukaisesti siitä vapautetuilta vierailijoilta (ennen kaikkea koululaisilta kouluretkien puitteissa). Vierailijan on esitettävä vastaava todistus. Berliinin ja Hampurin hotelleissa pätee kokonaishinta riippumatta siitä, laskutetaanko mahdollisesti yöpymisvero tai kulttuuri- ja turismimaksu.

Arvotavaroiden ja matkatavaroiden säilytys hotellihuoneessa tai matkatavarahuoneessa

Arvotavaroita voi yleensä säilyttää hotellin tallelokerossa. Hotelli voi säilyttää matkatavaroitasi lukitussa matkatavarahuoneessa. Älä jätä arvotavaroita tai matkatavaroita valvomatta hotellin aulassa kun kirjaudut sisään tai ulos hotellista, aamiaisella tai kun odotat taksia. Turvallisuussyistä hotelli ei ole velvoitettu säilyttämään omaisuutta, jolla on korkea arvo tai omaisuutta, joka voi olla henkilökunnalle vaaraksi. Hotellilla ei ole ankaraa vastuuta omaisuudesta, jota säilytät hotellihuoneessa tai matkatavarahuoneessa.

Oma turvallisuutesi

Ota aina selville missä hätäuloskäynnit, hälytyspainikkeet ja palosammuttimet sijaitsevat. Yksityiskohtaisia tietoja on hotellihuoneen oven sisäpuolella. Lue myös esite ”Majoittuminen hotellissa”.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Scandic-konserni käsittelee tarjoamiemme palveluiden ja tuotteiden käyttäjien henkilötietoja. Scandic Hotels AB sekä hotelli, josta olet varannut yöpymisen, ovat molemmat varaukseen liittyvien henkilötietojesi osalta rekisterinpitäjiä. Tällainen henkilötietojen käsittely suoritetaan Scandicin Tietosuojaselosteen  mukaisesti. Toivomme, että luet Tietosuojaselosteemme ymmärtääksesi, miten Scandic käsittelee henkilötietojasi varauksesi hallinnoimisessa sekä ymmärtääksesi käsittelyyn liittyvät oikeutesi.