Yleistä

Sinä ja hotelli sovitte huoneenvuokrauksen ehdoista. Sen yrityksen nimi, joka operoi hotellia (jäljempänä ‘Scandic’ tai ‘hotelli’) ja jonka kanssa olet tehnyt sopimuksen, ilmoitetaan varausvahvistuksessa. Jos erityistä sopimusta ei ole laadittu, seuraavat ehdot ovat voimassa. Kokouksia ja ryhmävarauksia koskevat eri ehdot.

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Voit saada sen suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmämme kautta. Kun teet varauksen, sinun tulee ilmoittaa nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, saapumis- ja lähtöaikasi sekä maksutapasi. Sähköpostiosoitteen antaminen on tärkeää varausvahvistuksen saamiseksi sekä voidaksesi suorittaa uloskirjautumisen netissä. Eri hintoihin sovelletaan eri ehtoja; katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Jos varaat huoneen alaikäiselle, olet vastuussa kyseisestä henkilöstä, yövytpä alaikäisen kanssa samassa huoneessa tai et. Huom! Scandic Anglais-, Scandic Continental-, Scandic Malmen-, Scandic Grand Central-, Scandic Victoria Tower-, Downtown Camper by Scandic-, Haymarket by Scandic, Grand Hotel Oslo by Scandic (20) -, Scandic Royal Stavanger, Scandic Nørreport ja Hotel Norge by Scandic -hotelleissa alle 18-vuotiaat eivät voi yöpyä ilman vanhempaa tai laillista huoltajaa ja näissä hotelleissa lupalomake ei ole voimassa. Turvallisuussyistä vain työntekijöillä ja sisäänkirjautuneilla vierailla on pääsy hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.

Saapuminen ja lähteminen

Saapumis- ja lähtöajat saattavat vaihdella varauksen ja valitsemasi hinnan mukaan. Lue yksityiskohtaiset hintatiedot tarkaan ennen kuin viimeistelet varauksesi.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Peruutusehdot riippuvat varaushetkellä sovitusta hinnasta. Lue yksityiskohtaiset hintatiedot tarkaan. Ellei varauksen yhteydessä muuta sovita tai mikäli valittuun hintaan sovelletaan muita ehtoja, peruutus on mahdollista saapumispäivänä klo 18.00 asti paikallista aikaa. Mikäli et saavu paikalle tai et ole peruuttanut varausta etukäteen tai jos peruutat varauksen klo 18.00 jälkeen paikallista aikaa, sinulta veloitetaan yhden yön yöpyminen. Jos jätät saapumatta tai peruutat varauksesi myöhemmin kuin klo 18.00 yhteen hotelleistamme Saksassa tai Puolassa, joudut maksamaan 90 % varauksen kokonaishinnasta. Jos hotellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, joudut korvaamaan myös ne.

Aikainen lähtö ja yöpyminen määrittelemättömäksi ajaksi

Jos olet varannut huoneen tietylle aikavälille, mutta lähdetkin hotellista aiemmin tämä saattaa aiheuttaa muutoksen hinnassa. Ota yhteyttä hotelliin ja ilmoita lähtösi ajankohta. Jos yövyt hotellissa määräämättömän ajan ja pidennät yöpymistäsi yö kerrallaan, sinun tulee ilmoittaa hotellille lähdöstäsi lähtöä edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Muussa tapauksessa joudut maksamaan ylimääräisestä yöstä. Jos hotellissa ei ole huoneita saatavilla, hotelli ilmoittaa tästä sinulle viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä, jolloin sinun tulee lähteä hotellista.

Hotellin velvollisuudet ja omat erityispyyntösi

Jos hotelli ei pysty tarjoamaan sinulle huonetta sopimuksen mukaisesti, sinulla on oikeus saada vastaava tai parempi huone ilman lisämaksua kyseisestä tai vastaavan tason hotellista. Ilmoita hotellin henkilökunnalle mahdollisista erityispyynnöistä varauksesi yhteydessä, jotta hotelli voi varautua yöpymiseesi. Hotellihuoneemme ovat savuttomia. Mikäli vieraat rikkovat tupakointikieltoa, hotellilla on oikeus vaatia vierasta maksamaan tupakoinnista aiheutuvat kustannukset. Jos haluat yöpyä lemmikkisi kanssa, ilmoitathan asiasta hotellille varauksen yhteydessä.

Maksu

Tietyt hinnat edellyttävät ennakkomaksun. Lue yksityiskohtaiset hintatiedot. Ennakkomaksun määrä vähennetään lopullisesta laskustasi. Mikäli varaus peruutetaan peruutuksen määräajan jälkeen, hotellilla on oikeus pidättää varausmaksu/ennakkomaksu. Huoneen lasku tulee yleensä maksaa hotelliin saapumisen yhteydessä. Huomaathan, että hotellimme Ruotsissa eivät ota vastaan käteismaksua. Kaikki hotellimme hyväksyvät yleisimmät luotto- ja pankkikortit. Hotelli ei ole velvollinen hyväksymään luotto- tai pankkikortteja, sekkejä, kuponkeja tai ulkomaista valuuttaa, ellei hotelli itse ole tarjoutunut niin tekemään.

Matkailuvero

Frankfurtin kaupungissa sovelletaan vieras- ja yökohtaista matkailuveroa. Tämä ylimääräinen kulu ei sisälly yksittäisen yöpymisen hintaan, ja se tulee maksaa suoraan hotellille. Työmatkalla yöpyvien vieraiden tai esimerkiksi luokkaretkillä olevat opiskelijat ei tarvitse maksaa tätä veroa Frankfurtin kaupungin matkailuveron säädösten mukaan. Vieraan tulee säilyttää kuitti tämän veron maksusta. Berliinissä ja Hampurissa sijaitsevien hotelliemme osalta sovelletaan varauksen kokonaishintaan perustuvaa matkailuveroa kaikille majoittujille, ja hintaan lisätään kulttuurivero.

ARVOTAVAROIDEN JA MATKATAVAROIDEN SÄILYTYS HOTELLIHUONEESSA TAI MATKATAVARAHUONEESSA

Arvotavaroita voi yleensä säilyttää hotellin tallelokerossa. Hotelli voi säilyttää matkatavaroitasi lukitussa matkatavarahuoneessa. Älä jätä arvoesineitäsi tai matkatavaroitasi vartioimatta aulaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä, aamiaisella tai taksia odottaessasi. Turvallisuussyistä hotelli ei ole velvollinen säilyttämään erittäin arvokkaita esineitä tai esineitä, jotka saattaisivat vaarantaa hotellin henkilökunnan tai vieraiden turvallisuuden. Hotelli ei ole täydessä vastuussa esineistä, joita pidät huoneessasi tai matkatavarahuoneessa.

Oma turvallisuutesi

Ota aina selville missä hätäuloskäynnit, hälytyspainikkeet ja palosammuttimet sijaitsevat. Lue hotellihuoneesi ovessa olevat ohjeet. Lue myös esite ”Majoittuminen hotellissa”.

Henkilötietojen käsittely

Scandic Group käsittelee henkilötietoja, jotka olemme saaneet palvelumme ja tuotteemme mahdollistavilta tahoilta. Scandic Hotels AB ja hotelli, josta olet varannut yöpymisen, ovat kummatkin varaukseesi liittyvien henkilötietojen rekisterinpitäjiä. Henkilötietoja käsitellään Scandicin tietosuojaselosteen mukaisesti. Luethan tietosuojaselosteemme ymmärtääksesi, miten Scandic käsittelee henkilötietojasi varauksen hallintaan liittyviin tarkoituksiin, sekä tähän tietojesi käsittelyyn liittyvät oikeutesi.