Yleisimmät kysymykset koronavirukseen liittyen

Tässä lista useimmin kysytyistä kysymyksistä. Päivitämme sivun sisältöä säännöllisesti. Noudatamme paikallisten viranomaisten ohjeita ja siksi osassa hotelliemme palveluja voi olla paikallisia eroja maiden välillä. Tarkemmat tiedot löydät hotellin sivulla netissä tai ottamalla yhteyttä hotelliin.Pikalinkit kysymyksiin:

Varaukset, hinnat ja muutokset

Voinko muuttaa ennakkoon maksettua varausta?

Voit muuttaa varaustasi hintatyypin varausehtojen mukaisesti. Jos muutos on sallittu voit muokata varausta netissä varausvahvistuksessa olevan linkin kautta.

Ota huomioon: Jos olet varannut majoituksesi muualta kuin Scandicin nettisivulta, mobiiliapplikaatiosta, hotellista tai asiakaspalvelusta tulee sinun olla yhteydessä kyseiseen tahoon.

Turvallisuus hotelleissa

Onko Scandic tehnyt muutoksia siivouksen suhteen?

Siivous- ja hygieniatoimia on lisätty hotelleissamme.

Olen huolissani tilanteesta. Miten turvallisuus on huomioitu?

On täysin ymmärrettävää, että tilanne herättää huolta. Meille tärkeintä on vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus. Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit. THL:n suositusten perusteella henkilökuntamme käyttää kasvomaskia koko työpäivän ajan hotellimme kaikissa tiloissa. 

Kirjauduttuani hotelliin käy ilmi, että toinen asiakas on sairastunut koronavirukseen. Kuinka toimin tilanteessa?

Tiimiläisemme on koulutettu erilaisiin hotelleissa tapahtuviin tilanteisiin, ja he ovat hotellissa auttaakseen sinua.

Miten aamiainen ja ruokailu hoidetaan hotelleissa viranomaisten rajoitukset huomioiden? 

Seuraamme jatkuvasti eri maiden paikallisten viranomaisten rajoituksia ja suosituksia. Tästä syystä hotelliemme tarjoamat palvelut saattavat vaihdella. Hotelleissamme Suomessa aamiainen on tarjolla buffetin sijaan väliaikaisesti osin pöytiin katetuilla ja osin noutopisteistä noudettavilla tuotteilla. Runsas aamiaisbuffet on taas tarjolla hotelleissamme Suomessa 24.6. alkaen. Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata etukäteen take away -aamiaisvaihtoehtomme.

Hotelliemme ravintolat avautuvat asteittain ja tarjolla on valikoima suosituimpia annoksiamme, jotka tarjoillaan lautastarjoiluna. Jos ruokailet mieluummin huoneessasi, voit tilata kaikkia annoksia myös mukaan vietäväksi ravintolan aukioloaikana. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa yksittäispakattuja ruoka- ja juomatuotteita shopistamme vuorokauden ympäri, kuten aina.

Scandicin käytännöt nykyisessä tilanteessa

Mitä käytäntöjä Scandic noudattaa nykyisessä tilanteessa?

Väliaikaisesti suljetut hotellit

Sulkeeko Scandic hotelleja?

Olemme avanneet tai avamme hotelleja mutta tämänhetkisestä tilanteesta johtuen hotelleja on myös väliaikaisesti suljettu, jolloin varaukset siirretään kaupungissa avoimena olevaan hotelliin, josta saat kirjallisen vahvistuksen tai olemme sinuun yhteydessä mahdollisista muista vaihtoehtoista. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja toivomme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Mistä tiedän suljetaanko hotelli, johon olen tehnyt varauksen?

Varauksesi siirretään kaupungissa avoimena olevaan hotelliin, josta saat kirjallisen vahvistuksen tai olemme sinuun yhteydessä mahdollisista muista vaihtoehtoista. Teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle hyvän vaihtoehtoisen majoituksen. Voit tarkistaa hotellin sivulta, onko hotellisi väliaikaisesti suljettu. 

Mitä teette ylijääneelle ruoalle, kun hotelli suljetaan väliaikaisesti?

Koska vastuullisuus on aina ollut meille tärkeää, haluamme myös nyt poikkeuksellisten haasteiden keskellä tarjota paikallista apua. Sulkevat Scandic-hotellimme ovat lahjoittaneet mm. jäljelle jääneitä ruoka-aineita paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta apua tarvitseville. Esimerkiksi Turussa lahjoitimme ruokatarvikkeita Operaatio Ruokakassi Ry:n kautta hyväntekeväisyyteen, Helsingissä Pelastuslaitokselle, Helsingin kaupungin ja seurakunnan ruoka-apuun, Hurstin Apuun ja Haagan Pelastusasemalle, Tampereella Tampereen seurakunnan kautta vähävaraisille perheille sekä Ruokapankin kautta Tampereen seurakuntayhdistykselle, Rovaniemellä Lapin ensi- ja turvakodille sekä SPR:n koordinoimalle Apua vähävaraisille perheille Facebook-ryhmälle ja Ikaalisissa aamiaistuotteita Pelastuslaitokselle.

Scandic Friends -jäsenyys

Kuinka pisteitä voi hyödyntää palkintoöiden lisäksi?

Tällä hetkellä pisteitä voi hyödyntää palkintoöiden lisäksi uudessa Scandic Friends Shopissamme, jossa voit ostaa huippuluokan tuotteita kuten Apple, Black+Decker, Iittala sekä lukuisia muita.