Aamiainen ja shop

Aamiainen käynnistää onnistuneen päivän. Siksi Scandicin aamuun liittyy olennaisena osana herkullinen, luomutuotteita sisältävä aamiainen.Aamiaistarjoilumme

Hotelleissamme Suomessa on tarjolla runsas aamiaisbuffet. Jos haluat syödä aamiaista mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme myös lisänneet siivous- ja hygieniatoimia ja porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan.

Osassa hotellejamme Suomessa ravintolat ovat suljettuna 8.-28.3.2021. Tällöin voit noutaa aamiaisen hotellin take away delibuffetista ja nauttia sen hotellihuoneessasi. Vaihtoehtoisesti voi edellisenä iltana tilata take away -aamiaisen valmiiksi pakattuna ja noutaa sen aamulla vastaanoton läheisyydestä nautittavaksi hotellihuoneessa tai otettavaksi mukaan. Ravintolan tiloissa tai hotellin aulassa ei ole mahdollisuutta ruokailla. Katso tarkemmat tiedot hotellin nettisivuilta.

Tarjolla on yli sata aamiaistuotetta - hyvää ja terveellistä sopivassa sekoituksessa. Tiedämme, että ruoalla on iso osuus kestävän kehityksen tukemisessa, siksi tarjoamme pohjoismaissa Reilun kaupan tai UTZ-sertifioitua kahvia.

Hyvä alku päivälle

Hyvin varusteltu shop

  • Avoinna 24 h
  • Käytännöllisiä tarvikkeita hammasharjoista sateenvarjoihin
  • Pientä purtavaa, kylmiä ja kuumia juomia
  • Viihdettä, kuten lehtiä, kirjoja ja pelejä