Hotellit Beitostolen

Lähellä Pohjois-Euroopan korkeinta vuorta Galdhopiggenia, korkealla merenpinnan yläpuolella Jotunheimenissä, sijaitsee Beitostolenin vuoristokylä. Se on taianomaisen kaunis talvinen kylä, jossa laskettelurinteet, hiihtoladut, kahvilat ja ravintolat sekä upea luonto ovat vain kävelymatkan päässä. Voit nauttia retkistä, melonnasta, pyöräilyreiteistä ja kalastuksesta sekä runsaasta kulttuuritarjonnasta. Hotellimme sijaitsee Beitostolenin sydämessä, lähellä lukuisia ajanviettomahdollisuuksia.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot