Ruoka ja juoma

Meillä on suuria suunnitelmia Hotel Norge by Scandicin varalle ja vain paras kelpaa. Epävirallisten ruoanlaiton maailmanmestaruuskilpailujen Bocuse d’Orin voittaja, mestarikokki Ørjan Johannessen on vastuussa aamiais-, lounas- ja illallismenun suunnittelusta.

Johannessen tiimeineen haluaa tarjota hotellivieraille ainutlaatuisen ravintolaelämyksen. Perinteisten norjalaisten annosten lisäksi yhdistelemme bergeniläisiä ja norjalaisia raaka-aineita kansainvälisiin makuihin.

Menumme kutsuu niin hotellivieraat kuin paikallisetkin nauttimaan. Hotellissa on mielenkiintoisia baareja ja ravintoloita kolmessa kerroksessa, joissa viihtyy vaikka koko illan. Ørjan Johannessen tiimeineen tarjoaa ainutlaatuisen illalliskokemuksen, oletpa hotellin juhlasalissa, kokoustiloissa tai jossakin ravintolakonsepteistamme. Annokset valmistetaan Bergenin ja Norjan parhaista raaka-aineista kansainvälisellä otteella.