Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Cafe Norge
Cafe Norge
Takaisin hotelliin

Café Norge

Café Norge sijaitsee hotellin pohjakerroksessa. Viihtyisä, rento ja moderni kahvila on sisustettu eleganttiin pohjoismainen tyyliin. Suuret ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. Kahvila on kahdessa kerroksessa, ja baari on ensimmäisessä kerroksessa. Voit varata jonkin kolmesta kauniista yksityistilasta illalliselle tai juhliin.

Ota yhteyttä

+47 55 55 40 40

Café Norge on avoinna aamusta iltaan. Kahvilasta saat erinomaista aamiaista, lounasta ja päivällistä sekä hyvää kahvia ja raikkaita juomia. Nauti aamulla omassa uunissamme paistetun leivän tuoksusta. Istahda ja nauti herkullinen aamiainen tai lounas, tai ota ruoka mukaan, jos sinulla on kiire.

Tarjoamme norjalaisista ja erityisesti paikallisista länsinorjalaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ørjan Johannesen ammattitaitoisine tiimeineen yhdistelee kansainvälisiä makuja ja tekniikoita.

Olemme luoneet Bergen Kaffebrennerin kanssa yhteistyössä oman kahvimme. Erinomainen mehumme valmistetaan yhdessä Hardangergutanen kanssa, ja hotellilla on lisäksi omat smoothiet. Iltaisin Café Norge on viihtyisä baari, jossa voi nauttia hyvästä musiikista. Kahvilassa voit nauttia kahvia, ruokaa tai lasillisen viiniä katsellen vilkasta kaupunkielämää tai seurustella paikallisten sekä muiden norjalaisten tai ulkomaisten vieraiden kanssa. Kyseessä ei ole vain kahvila. Café Norge on ehdottomasti vierailun arvoinen kahvila.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä: cafe.norge@scandichotels.com

Aukioloajat

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 11:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-23:00
Cafe: Mon-Sun 11:00-23:00
Bar: Mon 11:00-23:00, Tue-Thu 11:00-01:00, Fri 11:00-02:30, Sat 12:00-02:30, Sun 12:00-23:00