Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Restaurant
Restaurant
Takaisin hotelliin

Novastuene

Runsaalla hotelliaamiaisellamme saat paremman aloituksen päivään.

Ravintola Nova on yksi viidestä lounge-tilasta, jotka yhdessä muodostavat Novastuenen. Lounget ovat muunneltavia tiloja, joita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä aamiais-, lounas- tai illallistilaisuuksiin. Parvekkeineen ja upeine suurine ikkunoineen sekä näkymineen Byparken-puistoon ja Lille Lungegårdsvann -järvelle lounget sopivat kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen.

Myös runsas aamiaisemme tarjoillaan Novastuenessa. Haluamme tarjota vieraillemme hyvän alun päivään Norjan ja erityisesti Länsi-Norjan parhaiden raaka-aineiden ja makujen avulla. Runsaalla aamiaisella on tarjolla runsaasti paikallisia tuotteita. Tarjoilemme muun muassa itseleivottua leipää, josta on tarjolla myös gluteeniton vaihtoehto.

Tiesithän, että olet tervetullut runsaalle aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on alk. 225 NOK.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00