Nova
Nova

Hotel Norge by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola Nova

Modernissa ja rennossa à la carte -ravintolassa tarjoilemme erinomaisia ruoka- ja viinielämyksiä.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Nova on moderni ja rento fine-dining-ravintola. Täällä tarjoillaan Norjan ja erityisesti Länsi-Norjan parasta ruokaa kansainvälisin mauin ja valmistusmenetelmin. Uudistamme paikallisia perinteitä ja luomme uusia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia tuttujen makujen kokemiselle uudella tavalla.

Epävirallisten ruoanlaiton maailmanmestaruuskilpailujen Bocuse d’Orin voittaja Ørjan Johannessen on vastuussa kokkien ohjaamisesta. Yhdessä pääkokin Tore Espenesin ja ammattitaitoisen kokkitiimin kanssa Johannessen haluaa tarjota unohtumattomia ruokailuelämyksiä.

Chef's Table

Jos haluat osallistua sosiaaliseen mutta samalla intiimiin ruoka- ja juomaelämykseen yhdessä kokkien kanssa, suosittelemme varaamaan paikan ravintolan Chef’s Tableen. Täällä voit nauttia esityksistä ja hyvästä palvelusta sekä maistelumenuista ja ruoan kanssa yhteensopivista viineistä. Chef’s Table on täydellinen valinta, jos haluat ystäviesi kanssa erityisen ruoka- ja juomaelämyksen.

Chef’s Tablessa on kaksi pöytää, joissa kummassakin on tilaa kuudelle ruokailijalle. Voit varata haluamasi määrän paikkoja – enintään 12 osallistujalle.

Tervetuloa!


Kysymyksiin tai varaukseen: nova@scandichotels.com

Aukioloajat

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed (Christmas: 23rd of December - 7th of January: Mon-Sun Closed)