Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
HotelNorgeByScandic_TheLobby_bar_Copyright_Fransis.jpg
HotelNorgeByScandic_TheLobby_bar_Copyright_Fransis.jpg
Takaisin hotelliin

The Lobby

The Lobby on ihanteellinen kohtaamispaikka ystäville, jotka haluavat viettää aikaa hyvän juoman äärellä. Jos olet menossa syömään ravintola Novaan, ilta alkaa parhaiten nauttimalla juoma The Lobbyssa.

The Lobby on moderni ja tyylikäs baari ja lounge. Nauti juomia rennossa tunnelmassa ystävien tai kollegoiden kanssa. Ammattitaitoiset baarimikkomme valmistavat kaikenlaisia juomia klassisista drinkeistä signature-cocktaileihin – alkoholilla tai ilman.

Tarjoilemme myös omaa akvaviittiämme sekä erinomaista pienpanimon olutta. Jos haluat syödä, valitse menulta jokin kevyt annos.

The Lobby on ihanteellinen kohtaamispaikka hotellin vieraille sekä paikallisille, jotka haluavat viettää aikaa hyvän juoman äärellä. Jos olet menossa syömään ravintola Novaan, ilta alkaa parhaiten nauttimalla juoma The Lobbyssa.

Tervetuloa!

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Fri 17:00-00:00, Sat 13:00-00:00, Sun Closed (Closed for public holidays: 1st and 30th of May, and 10th of June: Tue, Fri 17:00-00:00, Sat 13:00-00:00, Mon, Wed-Thu, Sun Closed)