Unohtumattomia elämyksiä

Saavutpa tänne lomalle tai liikematkalle, käynti Norjan länsirannikolla sijaitsevassa Bergenissä on aina elämys. Seitsemän vuoren sylissä sijaitseva kaupunki on yksi Norjan kauneimmista, ja se toimii porttina lukuisille Norjan upeille vuonoille ja vuorille.Bergenin parhaat palat

Monet paikallisista nähtävyyksistä ovat lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Valitse oma juttusi kaupunkivilinästä, ostospaikoista ja kahviloista mielenkiintoisiin museoihin ja moderneihin gallerioihin. Jos haluat vuorille, Ulrikeniltä ja Fløyeniltä avautuvat uskomattomat näköalat alas kaupunkiin vain muutaman minuutin matkan päässä. Jos haluat kokea Bergenin mereltä, upea vuonokierros henkeäsalpaavien saarien ympäri on oikea valinta.


Saadaksesi kaiken irti Bergenin-matkastasi voimme räätälöidä sinulle ainutlaatuisia ja unohtumattomia kokemuksia sisältävän paketin Bergenin tunnetuille nähtävyyksille ja kätketyille helmille – kaupungissa, vuorilla ja merellä. Tässä on muutamia suosikkejamme, joista voimme räätälöidä sinulle sopivan paketin.