Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Restaurant Flight Mode
Restaurant Flight Mode
Takaisin hotelliin

Flight Mode

Suuri ravintola sijaitsee pohjakerroksessa, ja sitä käyttävät sekä hotelli- että kokousvieraat. Täällä tarjoillaan kokousten lounasbuffetit sekä tietysti Scandicin palkittu aamiainen, joka sisältää laajan valikoiman luomutuotteita. Olemme luoneet uuden konseptin aikaisin nouseville. Tarjoamme maukkaan ja runsaan aamiaisen – paikalla on myös kokki, joka valmistaa paistettuja munia ja munakkaita toiveidesi mukaan. Varhaisten lentojen vuoksi aamiaisemme on tarjolla jo klo 4.00 alkaen. Kiireisille vieraillemme annamme mukaan Grab & Go! -aamiaisen – kätevän aamiaispaketin, jonka voit ottaa mukaan matkallesi.