Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Restaurant Popolo
Restaurant Popolo
Takaisin hotelliin

Popolo Osteria & Bar

Piazza del Popolo, ”kansan aukio”, on vilkas aukio Rooman keskustassa. Popolo on myös hotellimme suosittu tapaamispaikka, jossa italialainen ruoka ja juoma luovat loistavan tunnelman pienille ja suuremmillekin tapahtumille. Aloita työpäiväsi tai matkasi kokeilemalla maukkaita lounasannoksiamme tai vietä iltaa täysmittaisen italialaisen illallisen äärellä, jossa tunnetut ja vieraammat erikoisuudet tarjoillaan kattavan juomalistamme viinien kera. Tuoreet raaka-aineet, uteliaisuus ja intohimo italialaiseen ruokaan motivoivat meitä ja toivottavat sinut mukaan italialaiselle retkelle. Buon appetito!

Ota yhteyttä

+47 55 14 03 00