Varaa

Scandic Ambassadeur Drammen

Scandic Ambassadeur Drammen on ihastuttava hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Drammenissa. Rautatieasema ja lentokenttäbussin pysäkki sijaitsevat kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee veden äärellä lyhyen matkan päässä rannasta. Hotellissa on monipuoliset kokoustilat, mukaan lukien suuri kokoussali, joihin mahtuu 400 osallistujaa. Lähistöllä on useita kauniita puistoalueita.

Read more about Scandic Ambassadeur Drammen

Hotellissa pääset nauttimaan herkullisesta aamiaisesta, ja täällä on myös kirjasto ja avotakka. Yhdistetyssä ravintolassa ja baarissa voit syödä lounasta ja päivällistä. Menullamme on moderneja, kansainvälisiä ruokia. Scandic Ambassadeur Drammen -hotellissa on kokoustilat jopa 400 osallistujalle. Hotellissa on maksuton langaton internetyhteys kaikissa hotellihuoneissa sekä suuri, moderni baari. Huoneemme on sisustettu yksilöllisesti ja valoisasti, ja niissä kaikissa on laadukkaat vuoteet ja taulu-TV.

Hotellissa pääset nauttimaan herkullisesta aamiaisesta, ja täällä on myös kirjasto ja avotakka. Yhdistetyssä ravintolassa ja baarissa voit syödä lounasta ja päivällistä. Menullamme on moderneja, kansainvälisiä ruokia. Scandic Ambassadeur Drammen -hotellissa on kokoustilat jopa 400 osallistujalle. Hotellissa on maksuton langaton internetyhteys kaikissa hotellihuoneissa sekä suuri, moderni baari. Huoneemme on sisustettu yksilöllisesti ja valoisasti, ja niissä kaikissa on laadukkaat vuoteet ja taulu-tv.

3.5 259 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Ambassadeur Drammen Puhelin

+47 31 01 21 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Ambassadeur Drammen Osoite

Strømsø Torg 7
Drammen