Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Breakfast restaurant
Breakfast restaurant Restaurant Restaurant Restaurant
Takaisin hotelliin

To Runde Bord

Scandicin runsas aamiainen tarjoillaan To Runde Bord -ravintolassa. Illalla voit varata pöydän ja nauttia erinomaisen illallisen à la carte -menultamme. Ravintolan menu on monipuolinen ja mielenkiintoinen, ja siinä yhdistellään niin tuttuja kuin eksoottisiakin makuja. Käytämme parhaita ja mahdollisimman paikallisesti tuotettuja raaka-aineita. Ihanteellinen liikepäivällisille ja viihtyisään illanviettoon perheen ja ystävien kanssa. Pääkokkimme henkilökuntineen toivottavat sinut tervetulleeksi.

Ota yhteyttä

+47 62 40 10 00