Hotellit Farsund

Farsund on Norjan etelärannikolla sijaitseva vanha merenkulkukaupunki 1,5 tunnin matkan päässä Kristiansundista. Voit rentoutua idyllisissä maisemissa uskomattoman kauniin luonnon keskellä tai nauttia erilaisista ajanviettomahdollisuuksista, kuten golfista, patikoinnista, pyöräilystä, kalastuksesta tai ostoksilla käymisestä. Lista-majakka sijaitsee lähellä lintujen tarkkailupaikkaa. Ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Farsundin ja Listan läänillä on rikas historia ja runsaasti kulttuuritapahtumia. Hotellimme Farsundissa sijaitsee meren rannalla kaupungin lähellä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.