Scandicin yhteistyökumppani: Farsund Resort

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö

Herää ikkunasi ulkopuolella pauhaavan meren rauhoittaviin ääniin ja nauti kauden mukaisista aterioista laiturilla. Voit käydä kalastamassa tai viettää perheen kanssa aikaa Eventyrstienin patikkareitin visailukierroksella.

Read more about Scandicin yhteistyökumppani: Farsund Resort

Laiturilla sijaitseva ravintolamme on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Se on avoinna kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Muun osan vuodesta ateriat varataan etukäteen. Tarjoamme kauden mukaan räätälöityjä annoksia, joissa käytetään paikallisia aineksia. Kesällä voit nauttia ateriasi ulkona. Ravintolan yhteydessä sijaitsevan baarimme listalla on laaja valikoima juomia. Hotellissamme on 4 kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 100 osallistujaa. Kaikissa on luonnonvaloa ja modernit IT-ratkaisut. Ulkopysäköinti on vieraillemme maksutonta.

Hotelli on yksi yhteistyöhotelleistamme ja sijaitsee noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Kristiansandista länteen. Se sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla, ja sitä ympäröivät vuonot ja idylliset saaret. Anna itsellesi aikaa nauttia kohteemme tarjonnasta, johon kuuluu muun muassa patikointia, pyöräilyä, kalastusta ja ostoksia. Älä jätä väliin suosittua perheille suunnattua ”Eventyrstien”-patikointipolkua, johon kuuluu tietovisa lapsille ja aikuisille. Pääset myös nauttimaan alueen mielenkiintoisesta historiasta.

4.5 49 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandicin yhteistyökumppani: Farsund Resort Puhelin

+47 38 39 29 30

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandicin yhteistyökumppani: Farsund Resort Osoite

Bjørnevåg
Farsund

Hotelli kartalla Näytä hotelli kartalla
Laajenna karttaa

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Farsund Resort, meeting

Hotelli sijaitsee vain 1,5 tunnin matkan päässä Kristansundista ja tarjoaa vieraille ilmaisen pysäköinnin sekä modernit kokoustilat kauniissa ympäristössä meren rannalla.

Varaa kokoustila

Scandicin yhteistyökumppani: Farsund Resort