Scandicin yhteistyökumppani: Farsund Resort

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Ravintolamme sijaitsee kauniilla paikalla Farsund Resortin laiturilla. Tarjoamme kauden mukaan räätälöidyn ruokalistan, jonka annoksissa on käytetty mahdollisimman paljon paikallisia aineksia. Tarjolla on kaikenlaista pienistä annoksista illallisiin ja jälkiruokiin. Ravintolan yhteydessä sijaitsevan baarimme listalla on laaja valikoima juomia.

Ravintola on avoinna kesällä kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Kesäkauden ulkopuolella ateriat on varattava etukäteen vähintään 10 hengelle. Lisätietoja saat vastaanotosta.