Hotellit Honningsvåg

Honningsvåg sijaitsee lahden rannalla Magerøyan saaren kaakkoispuolella, vain 34 km:n päässä kuuluisasta Nordkappista ja sen turistikeskuksesta. Honninsvåg on satama, jossa risteilylaivat pysähtyvät. Jäätön meri on tärkeä monille saaren kalastajille. Suosittelemme poikkeamista myös Skarsvågissa. Tämä viehättävä kalastajakylä on Norjan, ja itse asiassa koko maailman pohjoisin! Tai voit vierailla Nordkappissa seuraten yhtä maailman upeimmista reiteistä. Seikkailunhaluinen voi käydä myös "oikeassa" Nordkappissa, Knivsjeloddenissa, jonne on patikoiden matkaa 18 km. Kun olosuhteet ovat oikeat, saatat nähdä revontulia. Ja kesällä voit nauttia keskiyön auringosta. Hotellimme Honningsvågissa on täydellinen yöpymispaikka halutessasi nähdä ja kokea tämän eksoottisen ja jännittävän kohteen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.