Restaurant
Restaurant

Scandic Nordkapp

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Nauti runsas aamiainen ja herkullinen illallisbuffet ravintolassamme, joka edustaa Pohjois-Norjalle tyypillistä arkkitehtuuria.

Ravintolamme sijaitsee päärakennuksen keskellä. Huoneen keskellä on suuri takka, joka luo huoneeseen lämpimän ja viihtyisän ilmapiirin. Meillä on joka ilta tarjolla maukas illallisbuffet. Tilava ravintola sopii hyvin niin suurille kuin pienillekin ryhmille. Pistäydy ravintolan baarissa, jos haluat nauttia drinkkejä tai aperitiivin tai vain istua ja rentoutua.

Aukioloajat

Opening hours