Hotellit Longyearbyen

Longyearbyen on Svalbardin, pohjoisnavan lähellä sijaitsevan poikkeuksellisen kauniin saaristoalueen pääkaupunki. Täällä voit kokea kaiken kaamoksesta, revontulista, yöttömästä yöstä, jääluolista, koirarekiajeluista ja jääkarhuista ratsastukseen, veneretkiin ja patikointiin. Kaikenlaisten ajanviettomahdollisuuksien lisäksi täällä on paljon ravintoloita, joiden ruokalistoilla on pohjoisia erikoisuuksia. Longyearbyenin hotellistamme on mahtava näköala Adventfjordenin ja Hiortfjelletin vesistöihin, ja sieltä pääsee helposti myös kaupungin keskustaan.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.