Scandicin yhteistyökumppani: Spitsbergen-hotelli

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö
Takaisin hotelliin

Funktionærmessenin ravintola

Nauti aamiaista tai illallista ravintolassamme. Meillä voit nauttia kansainvälisistä ja arktisista ruokalajeista kaunista näköalaa ihastellen.

Funktionarmessen-ravintolamme ammentaa inspiraationsa ranskalaisesta keittiöstä ja tarjoaa tasokkaan ruokalistan. Kansainvälisten ruokalajien lisäksi ravintolassa on saatavilla myös arktisia erikoisuuksia, joiden raaka-aineina käytetään muun muassa hyljettä, valasta, poroa, teertä, nieriää ja joskus jopa jääkarhua.

Ravintolasta avautuu upea näköala Longyeardalen-laakson, kaupungin ja Hiortfjellet-tunturin suuntaan.