Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Holmenkollen_Park_De_5_stuer.jpg
Holmenkollen_Park_De_5_stuer.jpg
Takaisin hotelliin

De Fem Stuer

Ruokaile Oslon parhaisiin lukeutuvassa ravintolassa, jonka menuihin on haettu inspiraatiota modernista ja kansainvälisestä keittiöstä.

De Fem Stuer -ravintola on yksi Oslon parhaista ravintoloista. Se sijaitsee upeassa ympäristössä vuodelta 1894 peräisin olevassa vanhassa puurakennuksessa. Meillä tarjottavat ruoat ovat taidokas yhdistelmä norjalaista keittotaitoa ja paikallisia raaka-aineita sekä Italian, Ranskan ja Aasian eksoottisia makuja.

Monipuolisella buffetaamiaisellamme voit nauttia uunituoreesta leivästä ja vastajauhetusta kahvista. Viikon jokaisena päivänä on tarjolla myös lounasbuffet, ja sunnuntaisin huomion keskipisteenä ovat lapset, kun tarjolla on suosittu perhebuffetimme.

Aukioloajat

Opening hours
Lunch: Sun 13:00-16:00, Mon-Sat Closed
Dinner: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed (For Christmas opening hours see www.defemstuer.no: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed)