Varaa

Scandic Holmenkollen Park

Scandic Holmenkollen Park on jälleen avattu laajojen uudistusten jälkeen, ja se on edelleen yksi Oslon ja koko Norjan ainutlaatuisimmista hotelleista. Avaamme syyskuussa myös uuden Holmenkollen Fitness -kuntoilukeskuksen, Artesian Spa -kylpyläosaston ja viinikellarin ainutlaatuiseen Dragebygget-rakennukseen. Hotellin poikkeuksellinen historia ja arkkitehtuuri on huolella säilytetty, ja sitä on täydennetty modernein yksityiskohdin ja ratkaisuin.

Read more about Scandic Holmenkollen Park

Hotellissa on 376 huonetta, joista 27 on historiallisessa Dragebygget-rakennuksessa sijaitsevia erikoishuoneita ja sviittejä. Hotellissa on myös uusi ja upea kylpylä ja uima-allas sekä suuri 1 100 neliömetrin kokoinen kuntohuone. Hotellissa on myös aivan ainutlaatuinen ruoka- ja juomavalikoima. Tämä on ihanteellinen hotelli kaikenlaisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Meillä on 7 muunneltavaa kokoustilaa yhteensä jopa 800 hengen tapahtumien järjestämiseen, sekä lisäksi tilat jopa 500 vieraan juhlaillallisille. Kokoustilat yhteensä jopa 1 200 osallistujalle.

Scandic Holmenkollen Park on matkakohde jo sinänsä. Hotelli sijaitsee 350 metriä merenpinnan yläpuolella, ja sieltä on upeat näkymät Osloon. Nordmarka-metsä on aivan hotellin ulkopuolella.

Hotelli sijaitsee luonnon helmassa aivan Holmenkollenin kansallisen hiihtoareenan ja hiihtomuseon vieressä, joten ulkoiluaktiviteetteja löytyy varmasti kaikille. Alueella on kilometreittäin patikointireittejä, ja talvella voit suunnata Nordmarka-metsään levittäytyville maailmanmestaruuskisojen hiihtopoluille. Oslo Vinterpark on vain muutaman minuutin päässä hotellilta. Kesäisin voit haastaa korkean paikan kammosi yhdessä Norjan suurimmista kiipeilypuistoista.

Hotelli sijaitsee metromatkan päässä Oslon keskustasta. Oslon keskusasemalta on vain 30 minuutin metromatka Holmenkollen-asemalle.

Varaa yöpymisesi Oslon kattojen yllä heti tänään!

4.0 1711 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Holmenkollen Park Puhelin

+47 22 92 20 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Holmenkollen Park Osoite

Kongeveien 26
Oslo