Scandic Vulkan

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari V

Kun vierailet Scandic Vulkan -hotellissa Oslossa, voit nauttia maittavista paikallisista ruokalajeista V:ssä, joka on hotellimme moderni ravintola-baari.

Ota yhteyttä

+47 21057134

Varaa pöytä

Ravintola ja baari V sijaitsee hotellimme alimmassa kerroksessa, ja sen suurista ikkunoista avautuu näkymä Vulkanin alueelle. Täällä voit nauttia aidoista paikallisista mauista rennossa ympäristössä, ja tarjoamme kaikkea monen ruokalajin illallisista päivän annoksiin.

Aukioloajat

Opening hours
Dinner: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri 17:00-00:00, Sat 13:00-00:00, Sun Closed