Hotellit Roros

Tämä entinen kaivoskaupunki ei ole ainoastaan UNESCOn maailmanperintökohde, vaan myös ympäristöystävällinen kohde. Tämän viehättävän kaupungin historiallinen perintö tekee siitä mielenkiintoisen turistikohteen. Lähde opastetulle kierrokselle Olavsgruvan kaivokseen 50 metrin syvyyteen maan alle tai vuoriston maatiloille. Tarjolla on muutakin mielenkiintoista toimintaa, kuten safareita vuorille villejä poroja katsomaan, melontaretkiä kajakilla tai huskyvaljakkoajelua. Hotellimme sijaitsee vanhan Bergstadenin alueen keskustassa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.