Hotellit Stavanger

Stavanger on upea norjalainen rannikkokaupunki, joka tihkuu historiaa. Kaupungin ympäristö on kaunis ja siellä asuvat maan seurallisimmat ja ystävillisimmät ihmiset. Stavanger on ainutlaatuinen kaupunki monipuolisten ja vaikuttavien luonnonnähtävyyksiensä ansiosta. Niihin kuuluvat kuuluisa Lysevuono, Solastrandan uimaranta sekä Preikestolenin ja Kjeragin kalliomuodostelmat. Kaupunki tarjoaa myös hyvät ostos- ja ruokailumahdollisuudet. Stavangerin hotellivalikoimastamme löydät varmasti hotellin, joka sopii yöpymiseesi täydellisesti!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.