Hotellit Svolvaer, Lofoten

Svolvær sijaitsee Austvågøyan saarella Lofoottien saaristossa. Lonely Planet on nimennyt tämän saariryhmän maailman kauneimmaksi. Uskomattomien näköalojensa ja vaikuttavien maisemiensa ansiosta Svolvaer on todellakin maineensa veroinen. Täällä Lofoottien pääkaupungissa pääsee maistamaan aitoa Norjan rannikkoelämää. Svolvaer on yksi parhaista paikoista revontulien ihailuun, lähinnä leudon talvensa ansiosta. Mikset vierailisi Lofoottien viikinkimuseossa katsomassa, millainen viikinkien aikakausi todellisuudessa oli. Muita aktiviteetteja ovat muun muassa urheilusukellus, jota harrastaessasi voit tutustua kirkkaiden ja puhtaiden vesien luonnolliseen kasvistoon ja eläimistöön, sekä pyöräily ja kalliokiipeily. Muistathan myös kapakalan, täkäläisen herkun, johon monet paikalliset ruokalajit perustuvat. Hotellimme Svolvaerissa on täydellinen yöpymispaikka, kun haluat nähdä ja kokea tämän eksoottisen kohteen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.