Scandicin yhteistyökumppani: Sommarøy Arctic Hotel

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Yövy rannikkomaisemissa rauhallisessa ympäristössä vain 45 minuutin ajomatkan päässä Tromssasta. Järjestäkää seuraava konferenssinne kokoustiloissamme. Nauti revontulista. Ystävällinen henkilökuntamme neuvoo reitin katsomaan minipossuja.

Read more about Scandicin yhteistyökumppani: Sommarøy Arctic Hotel

Kun haluatte järjestää kokouksen kaukana kaupungin hälinästä ja häiriöistä, tämä on juuri oikea paikka. Tarjoamme käyttöönne kuusi kokoustilaa, joista useimmissa on mahtava näköala. Tarjoilemme meren äärellä sijaitsevassa hotellissamme luonnollisesti vanhojen perinteiden mukaista, paikallisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Voit valita parhaista meren antimista tai herkullisista pohjoisnorjalaisista liha-annoksista. Suuri osa vieraistamme tietää mitä tehdä tänne saavuttuaan, mutta annamme mielellämme vinkkejä, joten otathan yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää ajanviettomahdollisuuksista, kuten patikoinnista, koiravaljakkoajeluista, veneretkistä, valassafareista, kävelyretkistä ja vuorikiipeilystä. Haluamme tehdä vierailustasi ikimuistoisen. Muista kysyä myös porealtaan ja saunan käytöstä. Mukavuuden lisäämiseksi meillä on langaton internetyhteys sekä maksuton pysäköinti.

Sommarøy Arctic Hotel sijaitsee veden äärellä vain 45 minuutin ajomatkan päässä Tromssasta. Se on yksi yhteistyöhotelleistamme. Täällä on kaikkea; rannat, lunta ja uskomattomat luontoelämykset. Jos et satu näkemään revontulia, voit lähteä valassafarille tai käydä lähellä sijaitsevassa eläinpuistossa, jossa on yli 50 lintulajia, jäniksiä, lampaita, minipossuja ja kilpikonnia. Avulias ja ystävällinen henkilökuntamme suosittelee mielellään ajanviettovaihtoehtoja.

4.5 153 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandicin yhteistyökumppani: Sommarøy Arctic Hotel Puhelin

+47 77664000

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandicin yhteistyökumppani: Sommarøy Arctic Hotel Osoite

Skipsholmveien 22
Sommarøy

Hotelli kartalla Näytä hotelli kartalla

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Sommaroy Arctic Hotel, Tromso, meeting room, conference, vestkanten

Varaa kokoustila

Scandicin yhteistyökumppani: Sommarøy Arctic Hotel