Scandicin yhteistyökumppani: Sommarøy Arctic Hotel

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Baari

Rentoudu pitkän päivän jälkeen baarissamme. Baarimme on sekä paikallisten että hotellivieraiden suosima tapaamispaikka. Istuudu kirjastoomme kkatulen ääreen nauttimaan rommitotista. Kirjasto on täydellinen paikka rentoutua poreammeessa vietetyn illan tai tapahtumarikkaan päivän päätteeksi.

Baarimme on sekä paikallisten että hotellivieraiden suosima tapaamispaikka. Käy istumaan kirjastomme mukaviin tuoleihin takkatulen ääreen ja nauttimaan rommitotista. Kirjasto on täydellinen paikka rentoutua poreammeessa vietetyn illan tai tapahtumarikkaan päivän päätteeksi.