Scandicin yhteistyökumppani: Sommarøy Arctic Hotel

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti runsas aamiainen tai herkullinen päivällinen ravintolassamme. Aamiainen tarjoillaan ravintolan aulassa. Ravintolassa on tarjolla parhaita meren antimia sekä herkullisia liha-annoksia Pohjois-Norjasta. Noudatamme vanhoja perinteitä ja käytämme paikallisia raaka-aineita aterioiden valmistuksessa. Olitpa loma- tai liikematkalla, voimme ylpeinä tarjota sinulle aidon merellisen elämyksen

Aamiainen tarjoillaan ravintolan aulassa. Ravintolassa on tarjolla parhaita meren antimia sekä herkullisia liha-annoksia Pohjois-Norjasta. Noudatamme vanhoja perinteitä ja käytämme paikallisia raaka-aineita aterioiden valmistuksessa. Olitpa loma- tai liikematkalla, voimme ylpeinä tarjota sinulle aidon merellisen elämyksen.