Spa

Scandic Arvika spa och relax – keidas keskellä Arvikaa. Hotellivieraana voit käyttää koko rentoutumisosaston palveluja lisämaksutta.

Scandic Arvika - hotellin viihtyisä ja rentouttava kylpyläosasto vihittiin käyttöön vuonna 2003. Kylpylä- ja rentoutumisosastomme sijaitsee kuntohuoneen vieressä 1. kerroksessa. Kylpyläosastolla on kuusi hoitohuonetta, uima-allas, poreallas, sauna, eukalyptus-höyrysauna sekä solarium. 

Täällä voit hemmotella itseäsi ja nauttia erilaisista hoidoista, kuten perinteisestä selkä- ja niskahieronnasta tai Kerstin Florianin upeasta Samezen-hoidosta koivuöljyllä ja lämpimillä kivillä, joka on hieno elämys sekä sielulle että ruumiille.  Voit tietenkin myös rentoutua porealtaassa ja saunassa. 

Olet ansainnut kaikkein parasta – joten käytämme Kerstin Florian -tuotteita kaikissa hoidoissamme. Kylpylän myymälässä on laaja valikoima kylpy- ja ihonhoitotuotteita. 

Kylpylän vastaanotossa voit nauttia lasin viiniä tai kylmän oluen. Kylpylässä on aina tarjolla hedelmiä, vettä ja tuoremehua lisämaksutta. 

Hotellivieraana voit aina käyttää kylpylä- ja rentoutumisosastoa lisämaksutta. Saat lainaksi pyyhkeen ja kylpylähoitojen yhteydessä myös kylpytakin. Jos haluat kylpylähoitoja, suosittelemme niiden varaamista hotellivierailun varauksen yhteydessä.

Hotellin kylpylä- ja rentoutumisosastolla on 18 vuoden ikäraja, tai 15 vuotta aikuisen seurassa.

Varaa hoitosi numerosta +46-570-197 50 tai osoitteesta arvika@scandichotels.com
 
Spa-osasto on avoinna maanantai-lauantai. Aukioloajat saattavat vaihdella kesä- ja loma-aikoina, lisätietoa saat suoraan hotellista.  

Tervetuloa läntisen Värmlannin viihtyisimpään kylpylään!