Hotellit lähellä Furuvikiä

Pidä hauskaa lasten kanssa, yövy hotellissa ja vietä hauska päivä suositussa Furuvikin eläintarhassa Gävlessä. Täällä on kaikki tarvittava upeaan päivään: eläintarha, huvipuisto ja vesipuisto. Scandic-hotellit Gävlessä sijaitsevat alle 20 minuutin ajomatkan päässä Furuvikin eläintarhasta. Lippu kannattaa ostaa ennakkoon huonetta varatessasi.

Täydellinen kohde lapsiperheille

Furuvikin eläintarha on sekä eläintarha että huvipuisto. Näe simpanssit, orangit ja monet muut apinalajit. Kävele vapaasti sademetsässä 30 vapaana elävän kuningasboakäärmeen joukossa. Hyppää hermoja raastavan vuoristoradan kyytiin tai nouse korkeuksiin karusellin mukana. Pakkaa mukaan myös uimapuvut! Puistossa vietetyn päivän jälkeen on mukavaa pulahtaa seikkailualtaaseen.

Scandic-hotellit lähellä

Scandic Gävle Väst sijaitsee Trafikplats Gävle Västrassa, jossa E16/56/68 risteää E4-valtatien kanssa. Scandic Gävle Väst on mukava ja viihtyisä hotelli. Hotellissa on lämmitetty uima-allas ja lasten leikkihuone, jossa on mukava puuhailla ulkona vietetyn päivän jälkeen. Hotellissa on myös maksuton pysäköintialue.

Jos haluat yöpyä lähempänä keskustaa ja Gävlen rautatieasemaa, toinen hotellimme Scandic CH on täydellinen valinta.