Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Restaurant
Restaurant Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Täällä ruokailu on nautinto. Huolellisesti kulinaristisella käsityöllä valmistetut annokset on luotu uusimpien ruoka- ja juomatrendien mukaan. Vaienna aamulla kurniva vatsasi nauttimalla runsas luomuaamiaisemme.

Nauti yksinkertaisista ja huolella valmistetuista annoksista, jotka on laadittu uusimpien ruokakulttuurin trendien mukaan. Kokeile CH:n äyriäispaistosta tai valitse alkuruoaksi maa-artisokkakeittoa.

Viimeistele illallisesi suklaaleivoksella, jonka ainekset vievät kielen mennessään – tummaa ja kuohkeaa suklaamoussea, valkoista mascarpone-moussea, marenkia, keksejä, mansikoita ja banaania. Kun olet syönyt suklaaleivoksemme, tilaat varmasti toisenkin! Viimeistele ilta viihtyisässä aulabaarissamme hyvän juoman kera.

Ehtikö ravintola mennä jo kiinni? Ei hätää. Vuorokauden ympäri auki oleva Scandic Shop tarjoaa juomia, voileipiä ja kevyitä aterioita.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 15:00-22:30, Sun Closed