Scandic Europa

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö
Takaisin hotelliin

HAK Baari

Göteborgin parhaalla paikalla sijaitseva, sekä hotellivieraiden että paikallisten suosima kohtaamispaikka. Kokeile omaa drinkkiämme Moonshine Punchia ja nauti live-musiikista.

Ota yhteyttä

+46 31 751 65 92

Viihtyisästi sisustetussa baarissa voit nauttia espresson tai kylmiä juomia. Voit myös tilata kevyen aterian baarin ruokalistalta. HAK:n oman erikoisjuoman nimi on Moonshine Punch – neljälle hengelle valmistettava booli, joka on valmistettu mehuista, mustasta teestä ja itse maustetusta ruisviskistä.

Yhdistä seurustelu ja taide nauttimalla galleriamme valokuvanäyttelystä. Hieno tapa tutustua uusiin ihmisiin. Näyttelyn mielenkiintoiset kuvat herättävät keskustelua.

Tutustu live-musiikkiin Göteborgin ensimmäisellä ilmaisella esiintymislavalla. HAK:ssa on tarjolla sekä DJ:n soittamaa musiikkia että live-musiikkia. Nähdäksesi tapahtumakalenterin käy Scandic Europan Facebook-sivuilla. Tervetuloa!

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:00-00:00, Fri-Sat 16:00-01:00, Sun Closed