Varaa

ravintola scandic oceanhamnen hotelli helsingborg ruotsi
ravintola scandic oceanhamnen hotelli helsingborg ruotsi ravintola scandic oceanhamnen hotelli helsingborg ruotsi ravintola scandic oceanhamnen hotelli helsingborg ruotsi
Takaisin hotelliin

Ravintola

Keittiö, baari ja ravintola-alueet tarjoavat ruoan ja juoman lisäksi lukuisia ryhmätyöskentelytiloja sekä mukavia sohvia ja nojatuoleja spontaanien tapaamisten järjestämiseen. Nauti liplattavien laineiden äänistä ihaillessasi näkymää Tanskan salmelle.

Astu yksilölliseen ja viihtyisään hotelliimme. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi aamuvarhaisesta iltamyöhäiseen. Keittiössä, baarissa ja ravintolassa tarjoillaan terveellisiä, inspiroivia aterioita. Ruoka valmistetaan paikallisista raaka-aineista vastuullisuuteen panostaen. Terassi sijaitsee ihanteellisella paikalla meren äärellä. Piipahda myös kattoterassilla ihailemassa näköalaa! Tilaa pieniä annoksia tai muuta pikkusuolaista viinin, oluen, siiderin tai jonkin herkullisen kesäjuoman kyytipojaksi. Ravintola sijaitsee samassa kerroksessa kuin aula, ja siellä tarjoillaan vastuullista ruokaa.

Meillä on lukuisia hankkeita hiilijalanjälkemme pienentämiseksi. Menu on 70-prosenttisesti kasvipohjainen ja suunniteltu paikallisten ruotsalaisten raaka-aineiden ympärille. Tavoitteemme on suosia paikallista tuotantoa pitkien kuljetusmatkojen sijaan.

Menu sisältää kuvauksia annosten ympäristöystävällisyydestä. Voit valita Ruotsissa tuotettua lihaa, kasvipohjaisia annoksia ja eurooppalaista luomuviiniä ja hanaolutta.

Lämpimästi tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 15:00-23:00, Sun Closed