Hotellit lähellä Ruotsin hiihtokohteita

Vietä lumiloma Ruotsissa! Useat hotelleistamme Ruotsissa sijaitsevat lähellä hiihtokohteita ja suosittuja laskettelukeskuksia. Ja mikä parasta, meillä alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa.Hotellit lähellä hiihtokohteita Ruotsissa

Romme Alpin ja Bjursås SkiCenter

Vietä mukava loma Taalainmaalla sijaitsevassa Romme Alpin -hiihtokeskuksessa. Tämä suosittu perhekohde 10 km päässä Borlängesta on moderni laskettelukeskus kattavalla rinnevalikoimalla kaiken tasoisille laskettelijoille. Tutustu myös 24 km Falunista sijaitsevaan Bjursås SkiCenter hiihtokeskukseen. Hiihtopäivän jälkeen voit rentoutua hotelliemme saunaosastolla ja uima-altaalla.

Järvsöbacken

Perheystävllisessä Jarvsobacken-hiihtokeskuksessa viihtyy koko perhe. Kohteessa on 19 rinnettä ja 7 hissiä sekä suuri alue lapsille suunnattualue, jossa on kaksi helppoa ja leveää laskettelumäkeä. Hiihtokeskus sijaitsee kolmen tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta ja vain 30 minuuttia hotellistamme Bollnäsissa.

Kungsberget

Majoitu hotellissamme Gävlessa ja vietä mukava perheloma Kungsberget-hiihtokohteessa. Valittavanasi on 18 rinnettä ja 11 hissiä ja yksi Ruotsin parhaimmista lumipuistoista. Hotellimme Scandic Gävle Väst sijaitsee E4:n varrella 44 km hiihtokeskuksesta.

Ski Sunne

Keski-Ruotsin Värmlanninssa sijaitseva Ski Sunne sijaitsee alle tunnin automatkan päässä hotelleistamme Karlstadissa. Ski Sunnessa voit nauttia sekä miellyttävistä vihreistä rinteistä että mustien rinteiden haasteesta.

 

Isaberg Mountain Resort

Etelä-Ruotsin suurimmassa hiihtokeskuksessa Isabergissa riittää tekemistä. Rinnevaihtoehtoja löytyy kaiken tasoisille laskijoille vihreistä mustiin. Hotellimme Scandic Värnamo sijaitsee 40 minuutin ajomatkan päässä rinteistä.