Scandic Elmia

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Scandicin Köksbaren on vihdoin avattu Scandic Elmia -hotelliin! Uusi ravintolakonseptimme tarjoilee niin laadukasta ruokaa, että sitä harvemmin näkee tienvarsiravintoloissa.

Haluamme yksinkertaisesti, että nautit. Siksi ruokalistamme on aito ja sisältää sekä suositut Scandic Klassikot -annoksemme että yksinkertaisempia ruokalajeja, joista voit nauttia samalla kun rentoudut avotakan ääressä. Ja sen vuoksi kaikki kattiloista sohvakalustoon huokuu hauskaa retrotunnelmaa, joka muistuttaa historiastamme tienvarsihotellina. Perjantaisin ja lauantaisin tarjoamme kaiken ikäisille sopivan viikonloppubuffetin.

Joten oletpa sitten tien päällä, asut lähistöllä tai kaipaat vain rentoa liiketapaamista, astu sisään!

 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat 12:00-14:00, Sun Closed
 (closed 24-25 of december & 31-1 january: Tue-Fri 12:00-14:00, Mon, Sat-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun 18:30-22:00
 (closed 24-25 december & 31-1 january: Mon-Fri 17:00-23:00, Sat-Sun Closed)