Scandic Portalen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti drinkistä Scandic Portalen -hotellin muodikkaassa baarissa, ja tutustu tämän jälkeen paikallisen keittiön tarjontaan hotellimme ravintolassa.

Nauti kansainvälisistä ja ruotsalaisista ruokalajeista Karlssons salons -yhteistyöravintolassamme, joka on yksi Jönköpingin suosituimmista ravintoloista. Aloita drinkillä baarissa ja nauti sen jälkeen herkullinen ateria seuraten kadun ihmisvilinää.

Kanta-asiakkaanamme voit käyttää ravintolalahjakorttiasi ravintolassa, mutta 20 %:n loma-alennus ruoasta ei ole voimassa täällä.

Aukioloajat

Opening hours