Varaa

Restaurant
Restaurant Restaurant Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Karkota nälkäsi ravintolassa, jonka White Guide on kahdeksana vuonna peräkkäin arvioinut Itä-Gotlannin parhaaksi. Nauti kansainvälisestä fine dining -kokemuksesta ruotsalaisin vaikuttein sekä kauniista näkymästä Stangan-joelle.

Ota yhteyttä

+46 13 495 5407

Valitse jotakin à la carte -listaltamme. Miltä kuulostaisi kevyesti suolattu piikkikampela sekä merisiilikaviaaritimbaali tai cannelloni kaali-mascarponetäytteellä? Tai mikset kokeilisi Urban Bistroa, jossa on tarjolla ajattomia klassikoitamme, kuten Café de Paris -pihviä, caesarsalaattia ja hampurilaisia? Jälkiruoaksi tarjolla on syntisen hyvää suklaatrifleä.

Kesäisin voit nauttia virkistävästä juomasta samppanjakuistillamme. Voit järjestää täällä myös juhlia. Pystymme järjestämään täällä viininmaistajaisia kaikenkokoisille ryhmille. Ota vain yhteyttä!

Ehkä haluaisit syödä jotakin kevyempää ennen kuin vetäydyt huoneeseesi? Ympäri vuorokauden avoinna olevassa Scandic Shopissamme on tarjolla kevyempiä aterioita, virkistäviä mehuja sekä reilun kaupan kahvia. Unohditko hammasharjasi kotiin? Ei syytä huoleen: voit ostaa täältä sekä sen että muita tarpeellisia tarvikkeita.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 14:30-22:00, Sun Closed