Varaa

Restaurant
Restaurant Restaurant Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Karkota nälkäsi ravintolassa, jonka White Guide on kahdeksana vuonna peräkkäin arvioinut Itä-Gotlannin parhaaksi. Nauti kansainvälisestä fine dining -kokemuksesta ruotsalaisin vaikuttein sekä kauniista näkymästä Stangan-joelle.

Valitse jotakin à la carte -listaltamme. Miltä kuulostaisi kevyesti suolattu piikkikampela sekä merisiilikaviaaritimbaali tai cannelloni kaali-mascarponetäytteellä? Tai mikset kokeilisi Urban Bistroa, jossa on tarjolla ajattomia klassikoitamme, kuten Café de Paris -pihviä, caesarsalaattia ja hampurilaisia? Jälkiruoaksi tarjolla on syntisen hyvää suklaatrifleä.

Kesäisin voit nauttia virkistävästä juomasta samppanjakuistillamme. Voit järjestää täällä myös juhlia. Pystymme järjestämään täällä viininmaistajaisia kaikenkokoisille ryhmille. Ota vain yhteyttä!

Ehkä haluaisit syödä jotakin kevyempää ennen kuin vetäydyt huoneeseesi? Ympäri vuorokauden avoinna olevassa Scandic Shopissamme on tarjolla kevyempiä aterioita, virkistäviä mehuja sekä reilun kaupan kahvia. Unohditko hammasharjasi kotiin? Ei syytä huoleen: voit ostaa täältä sekä sen että muita tarpeellisia tarvikkeita.

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla, Swish tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:30, Fri-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 15:00-22:30, Fri-Sat 15:00-23:00, Sun Closed