Varaa

ravintola ja baari scandic luleå hotellit luulaja ruotsi
ravintola ja baari scandic luleå hotellit luulaja ruotsi ravintola ja baari scandic luleå hotellit luulaja ruotsi aamiainen aamiaistila scandic luleå hotellit luulaja ruotsi ravintola ja baari scandic luleå hotellit luulaja ruotsi
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Nauti hyvästä ruuasta Scandic Luleå -hotellin ravintolassa.

Ota yhteyttä

+46 0920 276407

Nauti hyvästä ruuasta Scandic Luleå -hotellin mukavassa Norrport-ravintolassa. Ravintolan sisustus kuvastaa Luulajan merellistä historiaa. Kesällä voit nauttia aamiaista, lounasta tai grilliruokaa ulkoterassilla. Keittiö on avoin, joten voit jakaa ruuanlaittokokemuksen ilon. Uppoudu mukavaan nojatuoliin ja nauti drinkki cocktail-baarissamme.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 18:00-22:00, Sun Closed