Scandic Kramer

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti perinteisestä ruotsalaisesta ruoasta mukavassa ympäristössä, josta tarkkailet Stortorgetin vilinää. Tässä ihanassa ympäristössä karkoitat aamunälän samalla kun kaupunki ympärillä herää uuteen päivään.

Ota yhteyttä

+46 40 693 54 00

Valitse jokin à la carte -listamme perinteisistä ruotsalaisista ruokalajeista ja nauti ihastuttavasta ilmapiiristä. Istuudu näköalapaikalle ravintolan lasikuistilla ja katsele Stortorgetin ja Lilla Torgin elämää aivan Malmön keskustassa.

Tässä ihanassa ympäristössä karkoitat aamunälän samalla kun kaupunki ympärillä herää uuteen päivään. Kun on aika pitää hengähdystauko, voit rauhoittua nauttimaan lounasbuffetistamme.

Jos haluat keskustella luottamuksellisesti liikeasioista tai muuten vain hiukan enemmän yksityisyyttä, tähän tarkoitukseen on tarjolla erillinen Chambre Separé -tila.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed