Varaa

breakfast at scandic hotels
breakfast at scandic hotels
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ota yhteyttä

+46 40 693 54 00

Nauti perinteisestä tunnelmasta ranskalaisessa brasseriessa, jonka ruokien raaka-aineet tulevat Skånen alueelta. Nauti kauniista näkymistä Malmön Stortorgetille. Aamuisin tarjolla on ihana, runsas aamiainen, johon sisältyy muun muassa itse tehtyä leipää ja Scandicin herkullista granolaa. Herkullinen, runsas lounasbuffet on mukava lisä liiketapaamiseesi. Iltaisin tarjolla on sekä perinteisiä että uusia, kekseliäitä illallisannoksia. Menusta löydät sekä ruokia, joissa on käytetty Skånesta saatavia raaka-aineita, että alueella valmistettuja juomia.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 16:00-22:00, Sun Closed
Snacks & Drinks: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 16:00-22:00, Sun Closed

Menut