Varaa

breakfast at scandic hotels
breakfast at scandic hotels
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Maanantaista perjantaihin meillä on tarjolla kaikille avoin laaja lounasbuffetti. Juomia, naposteltavia ja kevyempiä aterioita tarjoillaan miellyttävässä aulabaarissamme – täydellinen paikka kokouksiin tai rentoutumiseen.

Scandic Shopista saa vuorokauden ympäri kevyitä aterioita, voileipiä ja juotavaa.

PS. Aivan kulman takana on myös Lilla Torg, Malmön ravintola-alue. Siellä on runsaasti erilaisia pubeja, ravintoloita ja baareja. Ota yhteyttä vastaanottoon ennen vierailuasi tai sen aikana. Kerromme mielellämme parhaat ravintolavinkkimme ja autamme pöytävarauksen tekemisessä.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed