Varaa

Restaurant
Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_Back.jpg
Takaisin hotelliin

Triangeln Restaurant & Lounge

Nauti katuruoan inspiroimista annoksista tunnelmallisessa ravintolassa tai rentoudu erinomaisen cocktailin äärellä elegantilla oleskelualueella.

Ota yhteyttä

+46 40693 47 07

Tarjolla on katuruokatyylisiä annoksia sekä modernisoituja ruotsalaisia klassikoita. Nauti raikas Urban lunch -lounas tai kokeile jotakin maistuvista cocktaileistamme. Baarissa voit tehdä töitä, järjestää yrityksen juhlat tai rentoutua juoman äärellä töiden jälkeen.

Urban lunch

Tämä ympäristöystävällinen, proteiinipitoinen lounas on ihanteellinen valinta, kun tarvitset lisäenergiaa ja kirkkaan mielen iltapäiväksi. Keskitymme energiasisältöön ja raaka-aineisiin, ja tarjolla on tuoreita mehuja, salaatteja, wrappeja sekä pieni lämmin ruoka. Kaikki ruoka tarjotaan niin, että sen voi nauttia kätevästi myös seisten. Saatavana on aina myös kasvis-, laktoositon ja gluteeniton vaihtoehto.


Nauti suositusta, runsaasta brunssista

Lauantaisin tarjolla on suosittu brunssi täynnä herkkuja. Mitä mainioin tauko ostosten lomassa. Brunssilla on kaksi kattausta, klo 12.00 ja klo 14.00, ja sen hinta on 249 SEK. Tee pöytävaraus sähköpostitse[email protected] tai puhelimitse +46 40 693 47 07.

Soul Train – After Work

Suosittu after-work-konseptimme Soul Train on palannut. Parittomien viikkojen perjantaisin pääset nauttimaan klo 19.00–00.00 ruoasta, maistuvista juomista ja hyvästä musiikista. Viikonloppusi alkaa täällä!

Varaa pöytä osoitteesta [email protected] varmistaaksesi, että saat hyvän paikan – varsinkin jos juhlitte syntymäpäiviä tai kyse on muusta erikoistilaisuudesta. Lue lisää Soul Train -konseptista Facebookissa.

 

Erilainen illallinen – Chef's table

Huolella koostettu kuuden ruokalajin menu, jonka parhaat kokkimme tarjoilevat erityisessä viinihuoneessamme. Jalostaakseen makukokemusta henkilökuntamme on valinnut menun viinit huolella.

Tämä erityinen makuelämys on tarjolla kaksi kertaa kuussa ja se on varattava etukäteen – tilaa on vain kymmenelle osallistujalle. Unohtumaton ilta vietettäväksi läheisen kanssa – tai itseksesi muiden ruokailijoiden seurasta nauttien.

995 SEK henkilöä kohden sisältäen 6 ruokalajin menun ja juomat.


Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-11:00
Ændringer: Mon-Sun Closed (At the moment our restaurant is closed: Mon-Sun Closed)