Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Restaurant
Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_Back.jpg
Takaisin hotelliin

Triangeln Restaurant & Lounge

The Lean Grill & Bar -baarin ilmapiiri on ainutlaatuinen, lämmin ja ilmava. Nauti maukkaista aterioista ja jännittävistä drinkeistä.

Ota yhteyttä

+46 40693 47 07

Tarjolla on katuruokatyylisiä annoksia sekä modernisoituja ruotsalaisia klassikoita. Nauti raikas Urban lunch -lounas tai kokeile jotakin maistuvista cocktaileistamme. Baarissa voit tehdä töitä, järjestää yrityksen juhlat tai rentoutua juoman äärellä töiden jälkeen.

Urban lunch

Tämä ympäristöystävällinen, proteiinipitoinen lounas on ihanteellinen valinta, kun tarvitset lisäenergiaa ja kirkkaan mielen iltapäiväksi. Keskitymme energiasisältöön ja raaka-aineisiin, ja tarjolla on tuoreita mehuja, salaatteja, wrappeja sekä pieni lämmin ruoka. Kaikki ruoka tarjotaan niin, että sen voi nauttia kätevästi myös seisten. Saatavana on aina myös kasvis-, laktoositon ja gluteeniton vaihtoehto.


Nauti suositusta, runsaasta brunssista

Lauantaisin tarjolla on suosittu brunssi täynnä herkkuja. Mitä mainioin tauko ostosten lomassa. Brunssilla on kaksi kattausta, klo 12.00 ja klo 14.00, ja sen hinta on 249 SEK. Tee pöytävaraus sähköpostitserestaurant.triangeln@scandichotels.com tai puhelimitse +46 40 693 47 07.

Soul Train – After Work

Suosittu after-work-konseptimme Soul Train on palannut. Parittomien viikkojen perjantaisin pääset nauttimaan klo 19.00–00.00 ruoasta, maistuvista juomista ja hyvästä musiikista. Viikonloppusi alkaa täällä!

Varaa pöytä osoitteesta info@soultrain-malmo.se varmistaaksesi, että saat hyvän paikan – varsinkin jos juhlitte syntymäpäiviä tai kyse on muusta erikoistilaisuudesta. Lue lisää Soul Train -konseptista Facebookissa.

 

Erilainen illallinen – Chef's table

Huolella koostettu kuuden ruokalajin menu, jonka parhaat kokkimme tarjoilevat erityisessä viinihuoneessamme. Jalostaakseen makukokemusta henkilökuntamme on valinnut menun viinit huolella.

Tämä erityinen makuelämys on tarjolla kaksi kertaa kuussa ja se on varattava etukäteen – tilaa on vain kymmenelle osallistujalle. Unohtumaton ilta vietettäväksi läheisen kanssa – tai itseksesi muiden ruokailijoiden seurasta nauttien.

995 SEK henkilöä kohden sisältäen 6 ruokalajin menun ja juomat.


Baari ei ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Käteisellä voi maksaa hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Brunch: Mon-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30
Bar: Mon-Thu, Sun 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00