Hotellit Kolmårdenin lähellä

Lähde lasten kanssa seikkailulle Kolmårdenin eläintarhaan. Majoitu aktiivisen päivän päätteeksi yhteen Norrköpingin-hotelleistamme. Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät meillä aina maksutta, ja majoitukseen kuuluu tietysti runsas aamiainen.

Hotellit Kolmårdenin lähellä

Kolmården on Pohjoismaiden suurin eläintarha. Kolmårdenissa riittää nähtävää eläintarhan lukemattomista eläinlajeista jännittäviin huvipuistolaitteisiin ja Bamses Värld (Bamsen maailma) -elämyspuistoon. Päivä puistossa on hauska niin lasten kuin aikuistenkin mielestä.

Ota kaikki irti perhelomasta ja yövy Norrköpingissä sijaitsevassa hotellissamme.

Yövy perheystävällisessä Scandic Norrköping Nord -hotellissa.

Scandic Norrköping Nord sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä Kolmårdenista, ja se on yksi erityisen perheystävällisistä hotelleistamme. Hotellissa on leikkihuone ja lämmin sisäuima-allas. Hotelli sijaitsee lyhyen matkan päässä E4-moottoritieltä, ja maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti.

Keskeinen sijainti Scandic Norrköping City -hotellissa

Kun matkustat junalla tai haluat yöpyä keskustassa, Scandic Norrköping City sijaitsee lähellä rautatieasemaa sekä ostospaikkoja. Rentoudu porealtaassa tai hotellin kattoterassilla seikkailullisen päivän jälkeen. Bussit kulkevat eläintarhaan päivittäin, lue lisää osoitteesta kolmarden.com

Sisäänkäynti

Osta liput ennakkoon täältä.