Hotellit Kolmårdenin lähellä

Lähde lasten kanssa seikkailulle Kolmårdenin eläintarhaan. Majoitu aktiivisen päivän päätteeksi yhteen Norrköpingin-hotelleistamme. Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät meillä aina maksutta, ja majoitukseen kuuluu tietysti runsas aamiainen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Hotellit Kolmårdenin lähellä

Kolmården on Pohjoismaiden suurin eläintarha. Kolmårdenissa riittää nähtävää eläintarhan lukemattomista eläinlajeista jännittäviin huvipuistolaitteisiin ja Bamses Värld (Bamsen maailma) -elämyspuistoon. Päivä puistossa on hauska niin lasten kuin aikuistenkin mielestä.

Ota kaikki irti perhelomasta ja yövy Norrköpingissä sijaitsevassa hotellissamme.

Yövy perheystävällisessä Scandic Norrköping Nord -hotellissa.

Scandic Norrköping Nord sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä Kolmårdenista, ja se on yksi erityisen perheystävällisistä hotelleistamme. Hotellissa on leikkihuone ja lämmin sisäuima-allas. Hotelli sijaitsee lyhyen matkan päässä E4-moottoritieltä, ja maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti.

Keskeinen sijainti Scandic Norrköping City -hotellissa

Kun matkustat junalla tai haluat yöpyä keskustassa, Scandic Norrköping City sijaitsee lähellä rautatieasemaa sekä ostospaikkoja. Rentoudu porealtaassa tai hotellin kattoterassilla seikkailullisen päivän jälkeen. Bussit kulkevat eläintarhaan päivittäin, lue lisää osoitteesta kolmarden.com

Sisäänkäynti

Osta liput ennakkoon täältä.