Varaa

Scandic_Portalen_lobby3.jpg
Scandic_Portalen_lobby3.jpg Reception Scandic Norrköping nord, restaurant, brunch buffet Scandic Norrköping Nord, restaurant Scandic-norrkoping-nord-terrace-outdoor-restaurant.jpg
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Nauti hyvin valmistetusta ruuasta, monipuolisista juomista ja erinomaisesta palvelusta hotellin ravintolassa ja baarissa. Tarjoamme aamiaista, lounasta, brunssia ja à la carte -illallista sekä iltabuffetin arkisin ja kesäkuukausina.

Ota yhteyttä

+46 11 4955509

Aloita päiväsi reilun kaupan kahvilla ja runsaalla luomuaamiaisella. Lounaalla pääset nauttimaan kolmen ruokalajin lounasbuffetista, ja iltaisin voit valita jotakin uudelta à la carte -menulta, Scandic-klassikoista tai iltabuffetista. Jos kaipaat jotain makeaa tai kevyttä pikkupurtavaa, voit aina ostaa ruokaa ja juomia Shopista, joka on avoinna vuorokauden ympäri.

Viihtyisä ravintola on sisustettu tyylikkäästi, ja sään salliessa käytössä on myös terassi. Meillä on erillinen lasten menu ja leikkihuone ravintolan lähellä.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:00, Fri-Sun Closed