Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Scandic Norrköping brunch buffet
Scandic Norrköping brunch buffet Scandic-norrkoping-nord-restaurant-2.jpg Scandic Norrköping Nord, restaurant Scandic-norrkoping-nord-terrace-outdoor-restaurant.jpg Scandic Norrköping Nord, Facade Scandic Norrköping nord, restaurant, brunch buffet
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Nauti hyvin valmistetusta ruuasta, monipuolisista juomista ja erinomaisesta palvelusta hotellin ravintolassa ja baarissa. Tarjoamme aamiaista, lounasta, brunssia ja à la carte -illallista sekä iltabuffetin arkisin ja kesäkuukausina.

Ota yhteyttä

+46 11 4955509

Aloita päiväsi reilun kaupan kahvilla ja runsaalla luomuaamiaisella. Lounaalla pääset nauttimaan kolmen ruokalajin lounasbuffetista, ja iltaisin voit valita jotakin uudelta à la carte -menulta, Scandic-klassikoista tai iltabuffetista. Jos kaipaat jotain makeaa tai kevyttä pikkupurtavaa, voit aina ostaa ruokaa ja juomia Shopista, joka on avoinna vuorokauden ympäri.

Viihtyisä ravintola on sisustettu tyylikkäästi, ja sään salliessa käytössä on myös terassi. Meillä on erillinen lasten menu ja leikkihuone ravintolan lähellä.

Ravintola ei ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Käteisellä voi maksaa hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Brunch: Sat-Sun 11:00-14:00, Mon-Fri Closed
 (Brunch opens at 7 September: Sat-Sun 11:00-14:00, Mon-Fri Closed)

Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-01:00