Varaa

Scandic Norrköping Nord, restaurant
Scandic Norrköping Nord, restaurant Scandic-norrkoping-nord-terrace-outdoor-restaurant.jpg Scandic Norrköping Nord, restaruant
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Nauti hyvin valmistetusta ruuasta, monipuolisista juomista ja erinomaisesta palvelusta hotellin ravintolassa ja baarissa. Tarjoamme aamiaista, lounasta, brunssia ja à la carte -illallista sekä iltabuffetin arkisin ja kesäkuukausina.

Ota yhteyttä

+46 11 4955509

Aloita päiväsi reilun kaupan kahvilla ja runsaalla luomuaamiaisella. Lounaalla pääset nauttimaan kolmen ruokalajin lounasbuffetista, ja iltaisin voit valita jotakin uudelta à la carte -menulta, Scandic-klassikoista tai iltabuffetista. Jos kaipaat jotain makeaa tai kevyttä pikkupurtavaa, voit aina ostaa ruokaa ja juomia Shopista, joka on avoinna vuorokauden ympäri.

Viihtyisä ravintola on sisustettu tyylikkäästi, ja sään salliessa käytössä on myös terassi. Meillä on erillinen lasten menu ja leikkihuone ravintolan lähellä.

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla, Swish tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (Lunch is closed on September of 30th: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-21:30, Sun Closed