Hotellit Nyköping

Nyköping sijaitsee vain seitsemän kilometriä Tukholman Skavstan lentoasemalta. Hotellimme Nyköpingissä, Scandic Stora Hotellet, sijaitsee kaupungin keskustassa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaikista nähtävyyksistä. Vieraile historiallisessa Nyköpingshusin linnassa ja sen museossa tai vaeltele kauniissa satamassa. Kaupungin keskustan ulkopuolella on rannikkoa myötäileviä patikointireittejä, tai voit myös kiipeillä kukkuloilla, joilta on upeat näköalat. Saaristoa voit tutkia vuokraamalla kajakin.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.