Scandicin yhteistyökumppani: Laholmen-hotelli

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Täällä yövyt historiallisessa maamerkissä, koet luonnon ihmeet ja heräät meren ääniin. Nauti olostasi aurinkoterassilla tai suuntaa kulkusi Koster-saarten pieniin kalastajakyliin. Annos meren antimia ravintolassa nautittuna kruunaa raikkaassa ulkoilmassa vietetyn päivän.

Read more about Scandicin yhteistyökumppani: Laholmen-hotelli

Hotellimme lounge/aulabaari tarjoaa juomia ja pieniä ruoka-annoksia. Elävää musiikkia pianobaarissa joka perjantai ja lauantai. Ravintolamme tarjoaa Ruotsin länsirannikon herkullista ruokaa. Oxygen Lounge & Nightclubissa on tarjolla musiikkia ja tanssia perjantaisin ja lauantaisin. Meillä on monta kokoustilaa, joista useimmista avautuu näkymä satamaan. Lisämukavuutta tarjoavat myös kuntohuone, sauna ja pysäköintialue.

Hotelli on yksi partnerhotelleistamme ja sijaitsee lähellä kaikkea, mitä Strömstadilla on tarjottavanaan: luontoa, purjehdusta, ostoksia ja herkullista ruokaa. Matkailijat niin Norjasta kuin Ruotsistakin tekevät Strömstadiin päiväretkiä vain käydäkseen ostoksilla. Nauti myös kaupunkia ympäröivästä kauniista luonnosta. Käy Koster-saarilla, Kosterhavetin merellisessä kansallispuistossa tai Alaskassa, eli puistossa, jonka kullankaivaja Hilma Svedahl rakensi itse kivi kerrallaan.

4.0 235 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandicin yhteistyökumppani: Laholmen-hotelli Puhelin

+46 526 19700

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandicin yhteistyökumppani: Laholmen-hotelli Osoite

Laholmen 1
Strömstad

Hotelli kartalla Näytä hotelli kartalla

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Laholm Hotell, meeting room

Sijainti veden äärellä, Strömstadin keskustan lähellä ja hyvät julkiset liikenneyhteydet tekevät hotellista erinomaisen vierailukohteen. Hyvät ostosmahdollisuudet ja upea luonto odottavat sinua.

Varaa kokoustila

Scandicin yhteistyökumppani: Laholmen-hotelli